Jag gästade EFN och pratade om Vietnam – Aktiecase och makrodata

I fredags gästade jag EFN och Ara Mustafa för att prata om Vietnams ekonomi. Kika på intervjun genom att klicka på länken! Bolag som nämns HOSE:SSI HOSE:HCM HOSE:MSN / UPCoM: MSR

https://www.efn.se/bors-finans/allt-du-behover-veta-om-att-investera-vietnam

2 kommentarer

 1. Astrosmurfen

  Hur ser du på vietnams dollarexponering i och med att dollarn bör fortsätta stärkas tills FED börjar stödköpa igen eller sänker räntorna?

  Är anledningen till att du avvaktar dina investeringar för att risken för finanskris bör ligga i tiden eller är det för att du fortfarande gör research på vilka företag som är värda att satsa på i vietnam?

  Imponerad av podden, riktigt bra jobbat.

  Mvh
  Astro

  • Fredrik

   Hej Astro,
   Gällande Dongen är den peggad mot en korg av de större valutorna med handelsband på +-2% så det är inte enbart dollarn. Däremot är dollarn den valuta som Dongen prissätts mot. Gällande skälet till varför jag inte går in tungt just nu är som du misstänker att jag tror på en längre tids nedgång. Jag ägde betydligt mer via Tundra Vietnam fram till årsskiftet 2017/2018. En annan anledning är att jag vill lära känna marknaden och handeln rent praktiskt. Vad roligt att du gillar podcasten, missa inte morgondagens poddavsnitt! :)

   Väl mött!
   Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Frontier Vietnam

Tema av Anders NorenUpp ↑